Over ons - Billydots

Over ons

Het ontstaan van Billydots;
onze liefde voor bloemen.

  • Unieke bloemendoosjes
  • Binnen 48 uur verzonden
  • Handgemaakt

Ons verhaal

Billydots.nl, een plek waar je terecht kunt voor mooie accessoires en verrassende cadeaus met droogbloemen! Kunstwerkjes, die met veel liefde en plezier worden gemaakt door ons, schoonzussen en vriendinnen: Marieke en Eva.

Al jaren lopen we rond met het idee ooit een eigen zaak te beginnen. Wat dat dan precies moest worden bleef lang onduidelijk. Van bloemenzaak tot theewinkel, van alles hebben we overwogen. Eind 2018 hakten we de knoop door: we gaan ervoor met deze webshop!

“Waar komt de naam Billydots vandaan?” is een vraag die we vaak krijgen. Hier waren we zelf echter vrij snel uit! De bloem Craspedia, oftewel Billy Button diende als inspiratie. Deze vrolijke, gele bolletjes op een stokje zijn al jaren in onze huizen te vinden en nog altijd favoriet!

In ons gezellige atelier maken wij onze kunstwerkjes met veel liefde en zorg en besteden we er veel tijd en aandacht aan. De belangrijkste vraag die wij onszelf en elkaar stellen bij het maken van elk kunstwerkje (ja, echt iedere keer weer): zou ik het zelf kopen en in huis willen zetten? Het enige mogelijke antwoord: JA!